Story.


LeOwner


Annyeonghaseyo. Erninabila is my name. Sweet 15. Smksk perak.

Home About Follow Dash

Tagboard


Credits

Template: NURUL ATIQAH
BS's: ARRIEN INSPIRIT
Edit: NABILA

Hari Ini.
Monday, April 22, 2013 • 7:10 PM • 0 comments

Assalamualaikum.
Hari ni. Tadi. BerJam yang lepas.
Hari ni isnin macam biasa lah kite sekolah, isnin selalu nya ada apa? Ada perhimpunan rasmi lah!
Perhimpunan rasmi kali ni banyak pencapaian hadiah. Kita dapat jugak! Haha. ada pencapaian hadiah bagi pertandingan bola baling, tilawah, nasyid, silat, takraw, kompang, bola jaring, Tu je kot? kite dah lupa. hehe. Kita dapat trofi naib johan kompang. He he hebat tak? eceh. Ada 15 peserta semuanya. Semua budak-budak kompang semuanya sporting and gila-gila, kelakar. Best. Tak sia-sia kiteorang buat latihan panas-panas, tak masuk kelas yang penting-penting and other. Yang best nya bila buat latihan mesti ade bahan untuk ketawa. Hazreem paling kelakar, die suka buat lawak and gelak macam ape tah. kelakar kelakar. memang best kawan dengan dia. Lepas pencapaian hadiah perhimpunan bersurai. Kiteorang balik ke kelas masing-masing. Masa masuk kelas tu sembang lah ramai2 dengan izhar, sembang punya sembang tiba-tiba die lempang and tarik tudung kita, kite pun lari la kejar die TIBE-TIBE mase lari tu AZIZUL lalu kat depan kite tapi nasib lah die lalu dulu kalau tak kite berlanggar dengan die, ni semua izhar punya pasal. Buat orang malu saje. Lepas lari tu kite terus turun tangga and pergi tandas form6. Tanak pergi tandas biasa bukan apa sebab tak ada cermin. Kite pun betulkan tudung kite ape semua, lepas tu keluar dari tandas tibe-tibe izhar pulak muncul depan kite, bahaya sungguh die tu kalau boleh semua bnde die nak tarik. Tapi nasib baik lah die tak tarik tudung kite die cume buat good good je kat kite. Jahat. k tiba lah masa kiteorang pj, kite gan nana tak nak main sebab bosan, bukan main apa pon main bola beracun je. so, kiteorang duduk and sembang je lah. Dah nak habis waktu tu kita pegi lah ambil bola and secara tibe tangan kite ada taik, menyesal kite pegi ambil bola tu. Tak pasal-pasal kena taik anjing. Cikgu Ezwa suruh aku samak dengan tanah merah. Lepas tu nasib baik lah bau die tak kuat sangat. Balik je kelas firdaus duk ejek kite samak samak. Gila sungguh. And then waktu science(Subjek kegemaraan) cikgu nak check kerja sekolah yang cikgu bagi. Ala, lukis je pun. Tak sampai setenggah jam dah settle. Tapi bila cikgu check ramai yang tak siap lagi. Nasib lah Husna(Kawan baik kita) and kita dah siap. Hehe, tak lah nama kiteorang kne ambil.
It Rehat Time !!! Tiba lah waktu untuk rehat. Geng kite semua makan kat kantin tapi malang nya kite tertinggal duit kat rumah so tak makan lah. hehe, lama tunggu dieorang makan tapi best. Yang paling best ada sorang laki ni bagi aku air kegemaran aku kalau beli kat kantin tu! Iaitu AIR MILO SPEACIAL. Dia macam tahu-tahu je kita suka minum air tu kat kantin ni. Thanks k miyoo sebab belanja kita :)
Lepas habis rehat waktu bm yang membosan kan and waktu math! Haa, cerita pasal waktu math. budak laki sebaris meja kita gatai, ada ke dieorang buad sapu tangan tu jadi EHEM ! Faham-faham je lah. Lepas tu Dudeen, Usamah, Firdaus gedik panggil aku comel. LOL. memang ngade dieorang. hehe. Harini kita balik kol 3. Kite sakit hati sangat time nak balik tu. Semuanyaa ada sebab :( hm. okay lah bye.




+ +