Story.


LeOwner


Annyeonghaseyo. Erninabila is my name. Sweet 15. Smksk perak.

Home About Follow Dash

Tagboard


Credits

Template: NURUL ATIQAH
BS's: ARRIEN INSPIRIT
Edit: NABILA

Alhamdullilah.
Monday, April 22, 2013 • 6:40 PM • 0 comments

Assalamualaikum.
Akhirnya harini kita dapat balik blog kesayangan kita ni, nasib baik harini. Tadi kita recover balik guna number fone kita and taraaaa ._. da dapat balik. Hehe, by the way kita dah buang semua post yang dulu-dulu sebab Barang yang lalu, Usah dikenang. Nampaknya dah lama sangat tak menulis kat blog ni, dah lama tak edit blog ni cantik-cantik, dah lama tak buat duit guna blog ni dan akhirnya ianya jadi macam dulu balik. Okay, warnaa biru pelan and pink cantik kan macam blog kita ni hihi, whatever. Rindu budak budak blogger yang baik. Last aku guna blog ni awal tahun lepas tu pun sebab ada tangan yang gatai tukar pasword blog kita ni, tapi nasib lah sekarang dah dapat balik. Hehe! sungguh happy. Hari ni sebenar nya tak lah happy sangat. Perasaan bercamur-campur. Sakit hati, sedih ada. hm hm. okay lah tak tahu nak tulis apa dah. bye bye.



+